Adoptii

Animalele cazate în centrul nostru sunt rezultatul abandonului, al înmulțirii necontrolate, al neasumării și nerespectării prevederilor legale privind sterilizarea, microciparea și înregistrarea animalelor de către deținători așa cum o impune cadrul legal.

 

Din păcate este vorba și despre lipsa de empatie și de educație în domeniul bunăstării animalelor.

 

Există animale care au cunoscut sentimentul abandonului după ce au slujit și au fost credincioase poate chiar o viața unui om, există animale care nu au primit niciodată o mângâiere, există animale care s-au născut și au crescut în locuri unde oamenii nu ajung niciodată, există animale care au trecut prin ierni în care singurul loc cald era propriul suflet unde aveau speranța că ziua de mâine va fi mai buna, există animale care au dus o luptă acerbă pentru supraviețuire cu zile în care au îndurat foame, sete, dureri, #animalecarenuauniciovina ca s-au născut într-o Românie căreia abia din 2020 a început să demonstreze că îi pasă și să facă schimbări în interesul binelui animalelor, schimbări pe care le-am inițiat, susținut și promovat prin toate demersurile noastre.

 

Dacă a avea un suflet înseamnă să fii capabil să simți dragoste, loialitate și recunoștință, atunci animalele sunt cu mult mai bune în această privință decât o mulțime de oameni.
James Herriot

 

Odată ajunse la noi, animalele primesc o șansă: aceea de a avea într-un loc unde să beneficieze adăpost până când cineva le va oferi o casă!


Însă asta se poate întâmpla cu ajutorul oamenilor doar prin implicare și dorința de a schimba viața unui suflet nevinovat!


în centrul nostru sunt în siguranță, primesc hrană și apă, le sunt tratate problemele medicale și descoperă prin noi, că oamenii pot face și bine, pot oferi mângâiere, pot alina și pot schimba vieți! Acesta este momentul în care ei devin sociabili, încep să își depășească traumele și încep să aibă încredere în oameni. Acesta este momentul în care ei sunt gata de plecare acasă!

Adăpostul este temporar, trebuie sa fie un tranzit de la o viață grea și plină de suferință la o viață normală în care fiecare animal este membru al unei familii, familie căreia ii va oferi iubire, protecție, recunoștință pentru că sufletul lor astfel este clădit!


Puteți schimba viața unui animal din centru nostru prin adopție definitiva sau adopție de la distanță!


Drumul pe care am pornit este greu, animalele nu se adopta zilnic, adăpostul câteodată le devine casa sau copilărie în cazul puilor care cresc cu noi sau chiar ultimul loc în care simt iubire în cazul celor care sunt foarte bătrâni! Avem nevoie de toată susținerea și sprijinul dumneavoastră pentru a putea merge mai departe, pentru a salva cat mai multe vieți, pentru a reuși să educăm în acest sens, pentru a reușii să schimbam percepțiile greșite asupra animalelor și cel mai important pentru a PREVENI ABANDONUL ȘI RELELE TRATAMENTE APLICATE ANIMALELOR!

 

Ne puteți ajuta prin sprijinirea activităților noastre, adoptând un suflet, venind în vizita pentru a afla poveștile fiecăruia, povesti pe care cei care fac parte din echipa noastră le spun de fiecare data cu drag și iubire, donând orice sumă sau cantitate de hrană pentru orice specie de animal din centrul nostru, sau promovând campaniile noastre existente în mediul virtual !

 

Până ajungeți fizic în centrul nostru va invitam sa ne vizitați galeria foto pentru că acolo veți vedea cum prin munca noastră, care înseamnă dăruire, pe lângă asumarea unor riscuri (deoarece sunt și animale agresive sau sălbatice), răbdare și nu în ultimul rând iubire reușim sa schimbăm vieți, iar pentru noi aceasta este cea mai mare împlinire!

 

Până când un om nu iubește un animal, o parte a sufletului său rămâne neașteptată.
Anatole France

Asociația pentru supravegherea și protecția animalelor (ASPA) IVETS, are ca misiune salvarea, adăpostirea în regim de centru temporar și plasarea în adopție a animalelor abandonate sau aflate în situații de urgență.
logo

Asociația pentru supravegherea și protecția animalelor (ASPA) IVETS

(ASPA) IVETS, are ca misiune salvarea, adăpostirea în regim de centru temporar și plasarea în adopție a animalelor abandonate sau aflate în situații de urgență.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Fii la curent cu tot ce este nou!